Jak vyčistit skvrnu od omáčky nebo polévky?
Jak vyčistit skvrnu od omáčky nebo polévky? Většinou se jedná o mastné skvrny, které odstraníte pomocí benzínových čističů. Postupujte podle některého z návodů za pomocí benzínového mýdla, benzínu, čpavku, enzymatického přípravku a mýdlového lihu.
Obsah článku
Čištění skvrn od omáček a polévek benzínovým mýdlem, benzínem, čpavkem, enzymatickým prostředkem a mýdlovým lihem
- Skvrny od omáčky nebo polévky nejprve potřeme benzínovým mýdlem.
- Poté čistíme technickým benzinem (např. benzínový čistič skvrn Čikuli).
- Necháme uschnout
- Dále čistíme 5% teplým čpavkem, který necháme chvíli působit a proklepáváme kartáčkem do podložky.
- Poté promyjeme vodou.
- Pokud zůstává ještě viditelná skvrna, dočistíme enzymatickým prostředkem, dostupné jsou například tyto prostředky: DOPORUČUJI enzymatické čističe skvrn:
- Promyjeme vodou.
- Nakonec můžeme ještě čistit mýdlovým lihem.
- Poté důkladně promyjeme vodou s pracím prostředkem a necháme důkladně proschnout.
Na skvrny od másla a omáčky použijte Dr. Beckmann ďáblík na skvrny tuk a olej 50 g.
Čištění skvrn od omáček a polévek benzínovým mýdlem, benzínem a enzymatickým prostředkem
- Skvrny od omáčky nebo polévky nejprve potřeme benzínovým mýdlem.
- Poté čistíme technickým benzinem (např. benzínový čistič skvrn Čikuli) nebo benzolem.
- Promyjeme vodou.
- Pokud zůstává ještě viditelná skvrna, dočistíme enzymatickým prostředkem.
- Opět promyjeme vodou.
- Pokud zbude skvrna dočistíme lihem.
- Poté důkladně promyjeme vodou s pracím prostředkem a necháme důkladně proschnout.